Național

Urmărit internaţional, prins cu focuri de armă în Caraş-Severin

Urmărit internaţional, prins cu focuri de armă în Caraş-Severin

Un bărbat de 29 de ani, din Caransebeş, dat în urmărire internaţională, a fost prins, azi-noapte noapte, de poliţişti, după ce aceştia au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare pentru a-l opri pe suspect.

Individul a fost identificat în interiorul unui autoturism care staţiona, a fost legitimat, însă a luat-o la fugă în momentele în care poliţiştii făceau verificări.

„Poliţiştii l-au somat verbal, iar ulterior au efectuat foc de avertisment în plan vertical şi au plecat în urmărirea acestuia. Întâmplător, în zonă, se afla şi un alt poliţist, în timpul liber, care, sesizând focurile de pistol şi bărbatul alergând, l-a prins şi imobilizat”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Suspectul a fost încătuşat şi condus la sediul poliţiei, constatând-se că pe numele său era emis un mandat european de arestare.

În continuare, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, conform procedurilor legale care se impun în astfel de situaţii.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*