Administrație

Primarul Fritz: Timișoara și București trebuie să își unească eforturile în gestionarea unor probleme comune

Primarul Fritz: Timișoara și București trebuie să își unească eforturile în gestionarea unor probleme comune
Adora Beauty

Vizită importantă astăzi la Primăria Timișoara!  Nicușor Dan, primarul general al Capitalei a avut o întrevedere cu edilul Dominic Fritz.

Potrivit lui Dominic Fritz, “Timișoara și București trebuie să își unească eforturile în gestionarea unor probleme comune, cum sunt mobilitatea urbană sau criza sistemului de termoficare centralizat”.

“I-am prezentat colaborarea pe care noi o avem cu BERD în domeniul mobilității urbane, despre proiectele cu finanțare europeană pe care le vom lansa, dar și despre exemple de bune practici în dezvoltarea celor două mari orașe.

Am abordat și un subiect extrem de sensibil atât pentru Timișoara, cât și pentru București, cel al crizei energetice, având în vedere că orașele noastre au cele mai extinse sisteme centralizate de termoficare din România. Împreună vom susține o implicare mai mare a Guvernului, care, în urmă cu 20 de ani a pasat această problemă pe umerii autorităților locale, iar acum trebuie să susțină orașele aflate în dificultate din cauza crizei mondiale a energiei, dar și a zecilor de ani în care investițiile au lipsit cu desăvârșire în acest domeniu”, a precizat Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*