Life-style

Epilare definitivă cu laser Dioda Bella Skin, cea mai performantă tehnologie de pe piață, la salonul AdorA Beauty/VIDEO

Epilare definitivă cu laser Dioda Bella Skin, cea mai performantă tehnologie de pe piață, la salonul AdorA Beauty/VIDEO
Adora Beauty

Epilarea definitivă cu laser este cel mai în vogă procedeu de eliminare a părului nedorit de pe corp.

Această procedură a apărut de mulți ani în România. Fiind o metodă non-invazivă, epilarea devine mult mai plăcută. Și asta pentru că lungimea de undă a laserului are efect doar asupra rădăcinii firului de păr, ceea ce înseamnă nu trece de al doilea strat al pielii (derm), astfel nu poate atinge țesutul subcutanat.

Ce presupune, totuși, epilarea definitivă? Ședințele pot fi făcute în orice perioadă a anului? Este o procedură scumpă?  Ne răspunde Andreea Vălean, cosmeticiană la salonul AdorA Beauty.

Cum funcționează epilarea cu Dioda laser?

“Laserul Dioda produce un fascicul foarte concentrat de lumină având o lungime de undă specifică, care trece prin piele într-o fracțiune de secundă. În comparație cu epilarea IPL, epilarea cu laser folosește o singură lungime de undă, reușind să pătrundă mai adânc la nivelul pielii.

Acest tratament de epilare definitivă cu laser dioda este cea mai performantă procedură, prin care firele de păr sunt distruse, efectul persistând câțiva ani sau chiar permanent, în funcție de reacția foliculului de păr și de puterea lui de regenerare”, a explicat Andreea Vălean, cosmeticiană.

Beneficiile laserului: tratamentul se poate face pe tot parcursul anului și este eficient inclusiv pe pielea bronzată; tratament foliculită; tratament par încarnat; ameliorează petele; îmbunătățește vascularizarea; transpirație și miros scăzut la axilă.

Există totuși situații în care, din motive medicale sau de siguranță, nu se recomandă epilarea cu laser:

– perioada sarcinii și a alăptării

-existența uneori infecții la nivelul pielii

– mucoaselor

-leziuni

– prezența unor boli oncologie

Ce precauții sunt necesare înaintea epilării cu laser dioda?

– radere cu lama cu o zi înainte de epilare

– evitarea expunerii la soare cu 2/3 zile înainte de procedură

– evitarea epilării cu ceară cu 15 zile înaintea procedurii.

Ne găsiți la AdorA Beauty Salon, situat pe strada Mircea cel Bătrân  Nr. 117-119 din Timișoara și la numărul de telefon 0758 052 575.

Vă oferim servicii personalizate, produse cosmetice profesionale cu formule inovatoare, aparatură ultraperformantă pe tot parcursul terapiei, personal cu experiență în domeniu, ambient relaxant și plăcut.

VIDEO aici:

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*