Politic

PNL atacă din nou USR

PNL atacă din nou USR
Adora Beauty

PNL Timiș a atras atenția în mod repetat asupra intenției USR Timiș de a acapara abuziv consilii de administrație și de a-și plasa protejații în funcții pentru care nu au nici pregătire și nici experiență.

Deși înregistrează eșec după eșec, USR Timiș refuză să învețe administrație curată în interesul cetățenilor și continuă să facă rău Timișoarei prin decizii păguboase, deseori în afara legii. Primăria Timișoara este blocată din cauza celei mai proaste organigrame a tuturor timpurilor, strict din ambiția deșănțată a lui Dominic Fritz de a-și înșuruba pe funcții publice oameni din anturaj care n-au nicio legătură cu competența sau profesionalismul în administrație.

„Chiar la începutul mandatului, USR a vrut să reformeze Coltermul cu un penal condamnat, Bogdan Nanu, iar după ce au închis școli și au nenorocit spitale din cauza frigului, Coltermul a fost abandonat în mâinile lui Cristi Amza, un incompetent depășit de situație care susține neplata certificatelor verzi.

PNL Timiș a prevenit opinia publică cu privire la planul useriștilor pentru Societatea de Transport Public Timișoara însă useriștii au devenit nepăsători nu doar față de cetățeni, ci chiar față de mass-media. În ciuda avertismentului nostru public, USR Timiș și-a “promovat” în Consiliul de Administrație două persoane cu cazier fiscal, adică doi cetățeni dovediți că au săvârșit fapte care contravin disciplinei financiare. Încă o dată, USR Timiș a trimis lupul să păzească oile.

Facem apel la colegii din USR Timiș să renunțe la practicile de promovare a persoanelor cu dosare penale, a celor cu cazier, și, dacă le mai rămân oameni în echipă după acest triaj, ideal ar fi să renunțe și la incompetenți”, a transmis, azi, PNL.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*