Social

START acțiunii de ecologizare în Timiș

START acțiunii de ecologizare în Timiș
Adora Beauty

A început sezonul acțiunilor de ecologizare organizate de ADID Timiș în colaborare cu primăriile.

Sâmbătă 26 martie 2022 în județ vor avea loc mai multe acțiuni de acest gen în:

Timișoara. (zona Iosefin) organizatorii au în vedere ecologizarea întregii zone din Iosefin, până la Bulevardul 6 Martie. Voluntarii care doresc să se alăture acțiunii, sunt așteptați la ora 10.00 în fața Pieței agroalimentare din Iosefin.

Tot în Timișoara, începând cu ora 15.00 în colaborare cu FITT Timișoara, va avea loc primul eveniment public din cadrul proiectului „Timișoara Verde”. Acțiunea de ecologizare se va desfășura în trei zone ale orașului: în Parcul Lidia, Bulevardul Sudului și Parcarea Timpark. Vor participa aproximativ 70 de voluntari naționali și internaționali.

Comuna Dumbrăvița. Acțiunea de ecologizare este organizată de ADID Timiș, Primăria Comunei Dumbrăvița, Retim EcologicService SA și Dumbrăvița Curată. Evenimentul va incepe la ora 9.00, iar voluntarii sunt așteptați la unul din cele 15 puncte de întâlnire (detalii https://facebook.com/events/s/dumbravita-respira/321693666582119/)

Fibiș. Acțiunea de ecologizare va începe la ora 9.00 și este organizată de ADID Timiș, Primăria Fibiș cu sprijinul operatorului de salubritate. Punct de întâlnire: în fața Primăriei.

Șandra. Acțiunea de ecologizare va începe la ora 9.00 și este organizată de ADID Timiș, Primăria Șandra cu sprijinul operatorului de salubritate.

,,Invităm pe această cale cât mai mulți voluntari să se alăture acțiunilor de ecologizare. Sper să activăm spiritul civic din fiecare, să fie cât mai mulți participanți în fiecare locație, să fim un exemplu pentru comunitate și totodată atragem atenția asupra impactului negativ adus mediuluiprin comportamente neprietenoase.Totoadată, atragem atenția că, abandonarea deșeurilor și necolectarea separase sancționează cu amenzi conform legislației în vigoare”, transmite Cristian Moș, președinte ADID Timiș.

Suportul logistic este asigurat de organizatori și operatorii de salubritate din județ.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*