Social

Copiii de la școala din Giroc au donat peste 100 de pachete pentru refugiații din Ucraina

Copiii de la școala din Giroc au donat peste 100 de pachete pentru refugiații din Ucraina

Peste 100 de pachete cu produse de igienă vor ajunge la copiii refugiați din Ucraina.

Și asta grație elevilor din două clase de la Liceul Teoretic „David Voniga” din Giroc. „După ce au văzut la televizor necazul prin care trec copiii de vârsta lor, elevii mei m-au întrebat cum pot să îi ajute pe refugiați. Am luat legătura cu Uniunea Ucrainienilor și oamenii de acolo ne-au comunicat de ce ar fi nevoie. Așa se face că, împreună cu clasa la care este dirigintă colega mea, doamna profesor Marieta Secoșan,  am reușit să strângem peste 100 de pachete conținând produse de igienă pentru fete, băieți și bebeluși”, a afirmat Luminița Ivan, dirigintă clasa a VIII-a A.

Poate că gestul în sine pare o picătură într-un ocean. Dar, dincolo de partea materială, este vorba despre o lecție de bunătate și compasiune pe care copiii nu încetează să ne-o dea. O lecție pe care acum, mai mult decât oricând, ar trebui să o repetăm mai des și noi, oamenii mari”, a transmis Marieta Secoșan, dirigintă clasa a VII-a A.

Elevii din clasele implicate în acest proiect (a VII-a A și a VIII-a A) nu sunt la primul proiect umanitar. În iarnă, ei au strâns și dăruit pachete cu rechizite și dulciuri pentru copiii defavorizați de la școala din Lenauheim.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*