Eveniment

Bărbați reținuţi în Timiș pentru furt calificat și tâlhărie

Bărbați reținuţi în Timiș pentru furt calificat și tâlhărie
Adora Beauty

Polițiștii Municipiului Lugoj au reținut doi bărbaţi, de 25 şi 30 de ani, bănuiţi de comiterea unei infracțiuni de furt calificat în municipiului Lugoj, județul Timiș.

În data de 22 martie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii municipiului Lugoj, au identificat doi bărbaţi, de 25 şi 30 de ani, bănuiţi de săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”.

În fapt, în perioada 20 – 21 martie, aceştia ar fi pătruns în incinta unei pieţe comerciale din Lugoj, de unde ar fi sustras mai multe articole de vestimentaţie, încălţăminte şi scule elecrice.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Bănuiţii au fost reținuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbaţilor.

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara au reținut doi bărbaţi, de 18 şi 21 de ani, bănuiţi de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată în municipiul Timişoara. Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În data de 22 martie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale Timişoara, au identificat doi bărbaţi, de 18 şi 21 de ani, bănuiţi de săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

În fapt, în noaptea de 9 martie, două persoane mascate ar fi pătruns în curtea unei societăţi comerciale, situate pe strada Bogdan Petriceicu Haşdeu, din Timişoara, iar prin amenințări cu acte de violență, ar fi deposedat un bărbat, de 68 de ani, de telefoul mobil şi suma de 1.100 de lei.

Bănuiţii au fost reținuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”, ulterior magistraţii dispunând măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Bărbaţii au fost introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestora şi recuperării prejudiciului în totalitate.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*