Social

18 timișoreni rămași sub cerul liber după ce un incendiu le-a mistuit casele au nevoie de ajutorul nostru

18 timișoreni rămași sub cerul liber după ce un incendiu le-a mistuit casele au nevoie de ajutorul nostru
Adora Beauty

Incendiul izbucnit în cartierul Kuncz din Timișoara în cursul zilei de ieri, a lăsat fără casă 18 persoane, dintre care 9 copii, doi cu handicap grav. Acoperișurile a două imobile, au fost cuprinse de flăcări.

Echipa Direcției de Asistență Socială a intervenit la fața locului, contactată fiind de unul dintre locatari, beneficiar al serviciilor sociale oferite de Primăria Municipiului Timișoara. Flăcările, care au mistuit toate bunurile celor două familii, i-au lăsat practic sub cerul liber. Echipa DAS prezentă la fața locului a încercat să identifice imediat nevoile legate de cazarea persoanelor, acestea alegând să locuiască de ieri la vecini. La prima oră a dimineții, DAS a fost prezentă din nou la cele două adrese din zona Kuncz, unde oamenii au început să curețe ceea ce a mai rămas din cele două imobile.

Din Campania de donații „Tu poți renunta?” cele două familii au primit astăzi niște saltele, alimente, lenjerii, prosoape, pampers și haine.

Reprezentații DAS fac apel la bunăvoința timișorenilor care doresc să ajute acești oameni, rămași practic sub cerul liber, cu eventuale materiale de construcții, rămase poate în urma amenajărilor personale (grinzi, căpriori, tablă, BCA, ciment, uși, geamuri, faianță etc), mobilier, lenjerii, saltele, alimente, produse de igienă să contacteze Direcția de Asistență Socială 0356 416050, persoană de contact Corina Eva.

Campania de donații „Tu poți renunța” a intrat în cel de-al patrulea an de existență și duce mai departe gestul plin de omenie a sute de timișoreni!

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*