Eveniment

Șoferi drogați depistați de polițiști în urma unei acțiuni rutiere

Șoferi drogați depistați de polițiști în urma unei acțiuni rutiere
Adora Beauty

În data de 20 martie, în intervalul orar 14:30-21:30, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au acționat pe DN59 și pe DN 6 pentru combaterea abaterilor la regimul legal de viteză și pentru combaterea consumului de alcool/substanțe psihoactive în rândul conducătorilor auto.

Polițiștii au controlat 154  de  autovehicule în urma cărora au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea normelor rutiere conform OUG 195/2002.

Au fost reținute 12 permise de conducere, dintre care 7 au fost reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 pentru depășire neregulamentară, 1 pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, 1 pentru conducere agresivă și 1 pentru transport illegal de persoane. De asemenea, au fost retrase 2 de certificate de înmatriculare.

Politiștii rutieri vor acționa în continuare pentru prevenirea evenimentelor negative.

În data de 20 martie, în jurul orei 20:00, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, pe strada Ialomiței din localitatea Ghiroda, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, care era sub influența substanțelor psihotrope. În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă la THC-5. A fost întocmit dosar penal.

În data de 20 martie, în jurul orei 18:50, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, în localitatea Parța, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și nu avea nici autoturismul înmatriculat.A fost întocmit dosar penal.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*