Administrație

Lucrări la trei poduri situate pe DN 59, la Jebel și Denta și la Răcășdia

Lucrări la trei poduri situate pe DN 59, la Jebel și Denta și la Răcășdia

În urma finalizării procesului de evaluare a ofertelor, D.R.D.P. Timișoara a desemnat câștigătorul pentru trei contracte de întreținere periodică a trei poduri situate pe drumuri naționale din județele Timiș și Caraș-Severin.

  • Execuție lucrări de întreținere periodică, prestări servicii de proiectare (faza PTh) şi Asistenţă tehnică la obiectivul “Pod pe DN 59 km 23+073 peste pârâul Timișul Mort la Jebel“ – Ofertantul desemnat câștigător este PORR Construct, cu prețul de 1.254.531,85 lei plus TVA.
  • Execuție lucrări de întreținere periodică, prestări servicii de proiectare (faza PTh) şi Asistenţă tehnică la obiectivul „Pod pe DN 59 km 48+391 peste râul Bârzava la Denta” – Ofertantul desemnat câștigător este PORR Construct, cu prețul de 1.850.261,77 lei plus TVA.
  • Execuție lucrări de întreținere periodică, prestări servicii de proiectare (faza PTh) şi Asistenţă tehnică la obiectivul “Pod pe DN 57 km 144+800 peste pârâul Răcășdia la Răcășdia“ – Ofertantul desemnat câștigător este PORR Construct, cu prețul de 1.666.856,04 lei plus TVA.

Lucrările care vor fi executate la infrastructura și la suprastructura podurilor au scopul de a spori condițiile de siguranță a traficului. Sursele de finanțare pentru cele investiții sunt din venituri proprii și transferuri de la bugetul de stat pentru activitatea de întreținere. După finalizarea proiectelor tehnice, execuția lucrărilor este estimată a începe, succesiv, din luna iunie 2022.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*