Turism

Deschidere de sezon la Breasla Ghizilor

Deschidere de sezon la Breasla Ghizilor
Adora Beauty

A început sezonul de tururi 2022. Primul tur din acest an va fi unul gastronomic: TemeschBurger și va avea loc duminică, 20 martie, cu începere de la ora 11:30.

Participanții vor putea degusta 8 feluri diferite de burgeri în 5 localuri și 5 tipuri de bere artizanală de la doi producători din Timișoara. Turul se va desfășura în cartierele Elisabetin, Cetate și Fabric, iar cei înscriși vor afla informații despre istoria acestor cartiere. Se va vorbi de asemenea și despre planurile de viitor ale cartierului Fabric, dezvăluite de fondatorii asociației Cetățean de Traian.

„Pentru sezonul 2022 ne propunem să vă prezentăm săptămânal tururi generale și tematice, la fel ca și în anul precedent. Pe lângă tururile pietonale, cu autocarul etajat sau cu vaporașul, ne dorim și realizarea de tururi cu bicicleta. Anul acesta intenționăm de asemenea să organizăm un tur pietonal pentru primarul Timișoarei și membrii Consiliului Local Timișoara, realizat ca o ședința de lucru în care să evidențiem potențialul turistic al orașului, dar și să le semnalăm problemele cu care ne confruntăm”, au transmis, joi, reprezentanții asociației.

Asociația Breasla ghizilor a fost înființată în anul 2020. În anul 2021 asociația a realizat peste 50 de tururi în Timișoara și Arad. Am colaborat cu succes cu organizatorii Flight Festival, dar și cu Casa de cultura a municipiului Timișoara la Ziua Timisoarei și Bega Bulevard.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*