Administrație

Social-democratul Alex Iovescu, din nou consilier județean

Social-democratul Alex Iovescu, din nou consilier județean
Adora Beauty

Un nou consilier la CJ Timiș! Social-democratul Alex Iovescu îl înlocuiește pe Mihai Ritivoiu pe postul de consilier județean.

Ritivoiu a fost numit recent prefect al județului Timiș.

Acesta a depus marți jurământul, preluând oficial postul. „Am depus acest jurământ cu emoție și responsabilitate. Este al doilea mandat de consilier județean pe care îl încep azi. Mă bucur că sunt alături de dumneavoastră în prima ședință de consiliu județean în format fizic după o perioadă pandemică ce ne-a afectat destul de mult societatea. Am intrat într-o altă etapă care ne afectează și sunt convins că vom trece peste această perioadă cu bine doar uniți. Eu îmi desfășor activitatea profesională în domeniul atragerii de fonduri europene, atât în mediul rural, cât și în zona urbană. Vă asigur de toată încrederea și susținerea mea că vom dezvolta împreună proiecte pentru județul Timiș”,  a precizat Alexandru Iovescu.

Alexandru Iovescu a mai fost consilier județean în mandatul 2016 – 2020. Acesta este președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional „Traian Vuia” Timișoara. Este și președintele Consiliului Director al GAL Freidorf și președinte al CA de la Cooperativa Agricolă Timișul de Centru.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*