Administrație

Alin Nica: Ce exemplu dă un astfel de primar cetățenilor, care ar putea să nu mai plătească impozite?

Alin Nica: Ce exemplu dă un astfel de primar cetățenilor, care ar putea să nu mai plătească impozite?
Adora Beauty

Alin Nica îl atacă din nou pe primarul Dominic Fritz, pe tema certificatelor verzi care trebuie cumpărate de Colterm. Dar și pentru că edilul a cerut luni demiterea membrilor Consiliului de Administrație al Societății de Transport Public Timișoara, în care se regăsesc membri ai PNL.

Sunt foarte mirat de ultima declarație a primarului Fritz, care spune cu subiect și predicat că nu are de gând să cumpere certificate verzi pentru Colterm. Sincer, nu credeam că un om învestit cu încredere dată de cetățeni poate să spună așa ceva, să arate atâta desconsiderare față de lege, pentru că nu e un moft a cumpăra certificate verzi, e o prevedere foarte clară. Ce exemplu dă un astfel de primar cetățenilor, care ar putea să nu mai plătească impozite? Dacă primarul alege să nu respecte legea, de ce ar respecta-o și ei? Câtă încredere poate să mai insufle furnizorilor Colterm să mai încheie contracte cu compania? Este total deplasată această luare de poziție din partea primarului și de aceea acum înțeleg exact de ce ne-am ales cu amenda record de anul trecut și ne pregătim din nou să luăm o altă amendă dacă aceste certificate verzi nu vor fi achiziționate îngropând societatea de termoficare și condamnând populația Timișoarei la încă o iarnă în frig, în care școlile, grădinițele și spitalele din Timișoara să rămână în frig”, a spus președintele CJ Timiș.

Dorește să înlocuiască Consiliul de Administrație cu aceeași haită de useriști incompetenți pe care i-a pus la Colterm. Iată, Amza, președintele USR Giroc, este acolo să ne arate cât de bine rezolvă problema încălzirii în Timișoara. Vedem că a eșuat lamentabil”, a mai adăugat Nica.

Cu USR de facto nu mai suntem în alianță la Primăria Timișoara, suntem doar la Consiliul Județean Timiș. Noi nu renunțăm la această poziție din aparatul executiv pentru că cetățenii practic nu vor mai avea un om competent la care să se raporteze și ar însemna o abdicare a noastră de la a ajuta cetățenii în momentul de față, când administrația Fritz și-a demonstrat incompetența. Ar fi, din partea noastră, o acțiune criminală la adresa cetățenilor, să-i lăsăm pe mâna useriștilor care și-au arătat limitele. Deci, nu renunțăm la poziția executivă, însă în consiliul local suntem practic în opoziție față de USR și de majoritatea creată cu acest liberal pe care noi l-am exclus, Raul Ambruș”, a explicat Alin Nica, șeful CJT.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*