Administrație

Primăria prelungește termenul pentru vizarea acordului de funcționare destinat comercianților

Primăria prelungește termenul pentru vizarea acordului de funcționare destinat comercianților
Adora Beauty

La următoarea ședință a consilierilor municipali, va fi supus spre aprobare un proiect de hotărâre, promovat de primarul Dominic Fritz, prin care va fi prelungit, până în 30 iunie 2022, termenul de vizare a Acordului pentru desfășurarea exercițiilor comerciale.

Acordul este  prevăzut de art. 56 din Regulamentul privind condițiile de desfășurare a activităților comerciale și de prestări servicii pe raza Municipiul Timișoara, iar termenul de vizare era 31 martie 2022.

Propunerea de prelungire a termenului a fost făcută pentru a veni în sprijinul comercianților de pe raza municipiului Timișoara, al mediului economic și al păstrării locurilor de muncă.

Conform modificării Regulamentului, prin noua hotărâre a consiliului local, li se va da în acest an operatorilor economici ce desfășoară activități comerciale pe raza municipiului Timișoara posibilitatea de a putea viza Acordul pentru desfășurarea exercițiilor comerciale până la data de 30 iunie 2022.

Actele se depun la camera 12, ghişeele 8 şi 9, Primăria Municipiului Timișoara, bd. C. D. Loga nr.1.

Taxa de viză se plăteşte la casieriile Primăriei Municipiului Timișoara sau prin ordin de plată în contul bugetului local, odată cu depunerea documentaţiei. Deținerea acestui acord este obligatorie pentru toți cei care dețin restaurante, baruri, terase etc,  și care își desfășoară activitatea în Timișoara.  Vizarea acestuia se face anual.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat aici: https://www.primariatm.ro/administratie/consiliul-local/proiecte-de-hotarari/?uid=DBA4ECCC0E8D19ABC225880100476448

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*