Social

Firma care a transportat deșeuri pe terenul din Mehala, amendată cu 130.000 de lei

Firma care a transportat deșeuri pe terenul din Mehala, amendată cu 130.000 de lei
Adora Beauty

În urma acțiunii din data de 9 martie, desfășurată în zona Mehala – Ovidiu Balea, unde se afla depozitată o cantitate foarte mare de deșeuri, polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au luat mai multe măsuri.

Pe lângă sancțiunea în valoare de 40.000 de lei aplicată unui dezvoltator imobiliar care a produs și încredințat unui firme de transport deșeurile rezultate din construcții depozitate ulterior în locația respectivă, la sediul Poliției Locale Timișoara s-a prezentat, în urma demersurilor efectuate, și reprezentantul firmei care a transportat deșeurile și care deține terenul pe care acestea au fost depozitate.

Aceasta a fost sancționat cu 70.000 de lei conform OUG 92/2021  privind regimul deşeurilor și cu 60.000 lei conform OUG 195/2005 privind protecția mediului, atât pentru transportul de deșeuri cât și pentru modul în care a încercat eliminarea acestora.

Termenul stabilit pentru ecologizarea terenului și predarea deșeurilor către un agent economic autorizat în gestionarea acestora este de 15 zile. Situația rămâne în atenția polițiștilor locali.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*