Administrație

Curățenie generală pe malurile Canalului Bega

Curățenie generală pe malurile Canalului Bega
Adora Beauty

Primăria Timișoara, împreună cu  Administrația Națională Apele Române – ABA Banat, desfășoară o acțiune de salubrizare a malurilor Canalului Bega și a luciului de apă, astăzi, 10 martie  și, dacă este cazul, și în data de  11 martie, începând cu ora 9.

Acțiunea  de salubrizare vizează în special: Behela: Calea Lugojului – Uzina de Apă, la confluența cu râul Bega; Canalul Bega: în amonte de Uzina de Apă (fără zona de protecție a Aquatim de pe malul stâng), în zona Lunca Urbană Bega și zona Podului Modoș.

Locațiile în care se vor depozita deșeurile, înainte de ridicare vor fi: strada Rozelor nr. 4 (în fața Stațiunii Tinerilor Naturaliști), Platforma de la Aquarena/Aquasport, strada Ștrandului nr. 12 și Platforma Industrială Nestlé.

Din partea primăriei la acțiunea de curățenie participă consilierii din cadrul Serviciului Managementul Deșeurilor și Salubritate, împreună cu reprezentanții  Administrației Bazinale de Apă Banat și  operatorii  de salubrizare SC  Brantner Servicii Ecologice SRL și  Retim Ecologic  Service SA.

De-a lungul malurilor, pe sectorul care a fost reabilitat, societățile care au contracte cu primăria sunt răspunzătoare pentru curățenie, iar dacă timișorenii au nemulțumiri legate de curățenie, pot face sesizări pe site-ul primăriei: https://www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii/

„Facem apel la cetățeni să sprijine comunitatea și să păstreze curățenia, pentru a ne bucura cu toții de un mediu mai curat”, a transmis municipalitatea.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*