Social

Firmă sancționată cu 90.000 lei pentru amplasarea de afișe publicitare în locuri neautorizate

Firmă sancționată cu 90.000 lei pentru amplasarea de afișe publicitare în locuri neautorizate
Adora Beauty

Polițiștii locali au organizat, în ultima săptămână, o nouă acțiune de verificare a modului în care se respectă legislația referitoare la amplasarea sistemelor publicitare în oraș.

Astfel, au fost efectuate verificări și s-au constatat nereguli în ceea ce privește modul în care sunt amplasate afișele publicitare în special pe marile artere din municipiu, precum Calea Șagului, Liviu Rebreanu, Calea Martirilor, Calea Aradului, Gheorghe Lazăr, Calea Torontalului, Circumvalațiunii.

În urma acțiunii s-a constatat că o societate comercială cu sediul în Voluntari, Ilfov, a amplasat afișe, prin care promovează evenimente, în locuri neautorizate, precum clădiri, garduri, firide de curent electric etc.

Polițiștii locali au aplicat societății în cauză un număr de 9 sancțiuni în valoare de 10.000 de lei fiecare, conform Legii 185/2013 privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate. De la începutul anului, au fost aplicate alte 33 de sancțiuni pe linia nerespectării actului normativ menționat referitor la amplasarea de panouri, meshuri, afișe publicitare fie fără autorizație, fie în locuri care nu sunt destinate activităților de promovare.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*