Administrație

Primăria Timișoara va efectua, anul acesta, zeci de lucrări în unitățile de învățământ

Primăria Timișoara va efectua, anul acesta, zeci de lucrări în unitățile de învățământ

Procedurile de licitație continuă pentru alegerea executantului lucrărilor aferente obiectivului de investiţie: „Reabilitare acoperiș la corp sală festivă Colegiul C.D. Loga, Timișoara”.

Termenul limită pentru primirea ofertelor a fost 8 martie, ora 15 și a fost înregistrată o ofertă de la DRAGOMA SERV SRL, ofertă care va intra în procedurile de evaluare.

Se vor realiza lucrări de șarpantă, de învelitori și lucrări conexe, precum și lucrări de izolare termică. Durata execuției va fi de șapte luni, iar sursa finanțării va fi bugetul local. Valoarea estimată este de 585.613,51 lei fără TVA.

Recent a fost semnat contractul privind executarea și finalizarea lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiții „Lucrări suplimentare – Reabilitare clădire Sală de Sport la Școala Generală nr.18; str. Amforei nr. 6 , Timișoara ”, tot cu finanțare de la bugetul local.

În acest an, sunt programate și finanțate zeci de lucrări de investiții și reparații în unitățile de învățământ din oraș, fiind alocată din bugetul local suma de 43 de milioane de lei, în cadrul Programului de Dezvoltare al Primăriei Timișoara.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*