Social

Un indian și o pakistaneză, care au trecut fraudulos frontiera, depistați de polițiștii locali la mall

Un indian și o pakistaneză, care au trecut fraudulos frontiera, depistați de polițiștii locali la mall

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona mall-ului de pe Calea Sever Bocu au observat, în cursul zilei de vineri, două persoane, un bărbat și o femeie, care aveau un comportament suspect și care, după fizionomie, păreau a face parte din categoria migranților.

Cei doi au fost interceptați pentru stabilirea identității, constatându-se că se numesc Z.J., de 21 de ani, din Pakistan, și S.S., de 28 de ani, din India.

Pentru efectuarea unor investigații mai amănunțite, cei doi au fost conduși la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră, unde au fost predați pe bază de proces-verbal și unde au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei. Cercetările continuă în acest caz.

Anul trecut polițiștii locali au predat polițiștilor de la ITPF un număr de 264 de migranți ilegali depistați pe străzile Timișoarei, alți 15 fiind predați în primele două luni ale acestui an. Aceștia provin din țări precum Afganistan, Pakistan, Siria, Bangladesh, Maroc, Algeria, Libia, Tunisia, India.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*