Economic

ANAF: Prin Formularul de contact din SPV se pot transmite documente care nu sunt încă digitalizate

ANAF: Prin Formularul de contact din SPV se pot transmite documente care nu sunt încă digitalizate

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală informează contribuabilii că toate documentele care nu sunt încă digitalizate/disponibile în format electronic se pot transmite prin intermediul Formularului de contact accesibil în serviciul Spațiul Privat Virtual.

IMPORTANT: Pentru transmiterea acestor documente, se selectează categoria Asistență și îndrumare de specialitate în domeniul fiscal”.

Reamintim că, de la 01.03.2022, transmiterea cererilor, înscrisurilor sau a oricăror altor documente către organele fiscale de către contribuabilii/plătitorii persoane juridice, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică, precum şi persoane fizice care desfăşoară o profesie liberală sau exercită o activitate economică în mod independent se va face exclusiv prin intermediul Spaţiului Privat Virtual.

​“Menționăm că, pentru a nu exista dificultăți în transmiterea cererilor, înscrisurilor sau a oricăror altordocumente către organele fiscale, Centrul Național pentru Informații Financiare a procedat la ridicarea limitei maxime a fișierelor ce pot fi atașate formularului de contact, de la 5 MB la 10 MB.

De asemenea, pentru a facilita transmiterea documentelor, vă rugăm să aveți în vedere următoarele:

Scanarea la rezoluție maxim 300 dpi

Eliminarea automată a paginilor albe (goale)

Scanarea în alb-negru

Scanarea într-un fișier format PDF

Comprimarea fișierului PDF”, se arată în comunicatul de presă al ANAF. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*