Life-style

Tehnica AromaTouch, metoda ta de relaxare la AdorA Beauty Salon/VIDEO

Tehnica AromaTouch, metoda ta de relaxare la AdorA Beauty Salon/VIDEO
Adora Beauty

Alege un mod deosebit de relaxare a corpului și a minții cu ajutorul uleiurilor esențiale doTerra, iar efectul de homeostazie te va însoți mai multe zile! Uleiurile esențiale vin la pachet cu o serie de modalități de utilizare, tehnica AromaTouch fiind una dintre ele.

Tehnica AromaTouch este o modalitate simplă, deosebită și eficientă, prin care ne putem bucura de o experiență inedită a uleiurilor esențiale terapeutice. Acest tip de masaj combate stresul, elimină toxinele și crește imunitatea organismului, deoarece folosește o tehnică specială care susține organismul în echilibrarea sistemului nervos.

Ce este tehnica AromaTouch?

Aceasta se referă la un masaj mai deosebit, bazat pe efectul terapeutic al uleiurilor esențiale 100% naturale aplicate pe anumite zone de “influență” ale corpului. Deși scopul principal al tehnicii este acela de a aplica uleiurile și de a oferi o experiență de relaxare completă a corpului și a minții legată de uleiurile esențiale. Există o diferență între aplicarea simplă a uleiurilor pe fruntea unei persoane și alocarea unui anumit interval de timp pentru a influență starea de bine a persoanelor prin tehnica AromaTouch. Sunt folosite reguli și instrucțiuni specifice de dozare și aplicare a uleiurilor, care asigură eficiența acestora. Tehnica AromaTouch este delicată și poate fi adaptată chiar și pentru pielea sensibilă”, precizează Bianca Bogdan, kinetoterapeut AdorA Beauty Salon.

De ce să apelăm la masajul AromaTouch?

Pentru că toți avem nevoie de liniște, relaxare și bună dispoziție.

 Beneficiile oferite de această tehnică specială includ: relaxarea corpului și a minții; o mai bună rezistență la stresul zilnic; îmbunătățirea sistemului imunitar; mai multă energie și bună-dispoziție; o putere mai mare de concentrare.

Pentru că: STRESUL – tulburările emoționale, cariera, tensiunile în familie, grijile financiare, etc. ridică nivelul de stres.

EXPUNEREA TOXICĂ – produse alimentare contaminate, precum și creșterea nivelului radicalilor liberi și lumina soarelui contribuie la creșterea numărului de dezechilibre ale stării noastre de sănătate.

DEZECHILIBRU AUTONOM – un dezechilibru al sistemului nervos autonom poate avea un impact negativ asupra sănătății în mai multe moduri. Restaurarea homeostaziei organismului poate reduce impactul fiziologic al stresului asupra corpului”, explică kinetoterapeutul Bianca Bogdan.

 

Ce uleiuri folosim?

Pentru masajul AromaTouch folosim doar uleiurile esențiale cu grad terapeutic din colecția AromaTouch de la doTerra, deoarece fiecare ulei a fost atent selecționat în această gama atât pentru proprietățile sale aromatice individuale, cât și pentru proprietățile aromatice puternice create în combinație cu celelalte uleiuri”, a mai afirmat Bianca Bogdan, kinetoterapeut AdorA Beauty Salon.

Ne găsiți la AdorA Beauty Salon, situat pe strada Mircea cel Bătrân  Nr. 117-119 din Timișoara și la numărul de telefon 0758 052 575. Vă oferim servicii personalizate, produse cosmetice profesionale cu formule inovatoare, aparatură ultraperformantă pe tot parcursul terapiei, personal cu experiență în domeniu, ambient relaxant și plăcut.

VIDEO aici:

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*