Eveniment

Poliția Locală Timișoara are un nou director

Poliția Locală Timișoara are un nou director
Adora Beauty

Poliția Locală Timișoara are de azi, oficial un nou director. Este vorba despre Hajdu Attila care a fost învestit în funcția de director executiv al Poliției Locale Timișoara.

Fostul director interimar, Dumitru Domășneanu, va rămâne director adjunct.

După depunerea jurământului, noul director al Poliției Locale Timișoara susține că instituția va fi alături de cetățean și în sprijinul acestuia. “Îmi doresc ca polițiștii locali să fie mai prezenți în zona instituțiilor de învățământ, în zona școlilor, unde să purtăm discuții cu profesesorii, elevii și părinții ca să putem identifica din timp situațiile primejdioase pentru copii. Mă refer la furturi, cerșetorie, la fenomenul de bulling, cât și la aspectele rutiere periculoase din zona școlilor, la mașinile parcate ilegal pe trotuare, care reprezintă un pericol pentru copii, la trecerile de pietoni periculoase sau în unele zone chiar inexistente. Îmi doresc o prezență activă în cartiere, piețe, parcuri, vine sezonul cald, în zonele de agrement”, a transmis Hajdu Attila, directorul Poliției Locale Timișoara.

Domnul Hajdu este un jandarm experimentat, a fost comandantul structurii de acțiuni speciale și anti-teroriste din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, în ultimii ani a fost șef Resurse umane și asta înseamnă că este așa cum l-am cunoscut și eu în ultimele zile, un om al acțiunii, care știe meseria de polițist, dar este și un om care pune un accent foarte mare pe dezvoltarea profesională, pe formarea și selecția polițiștilor”, a precizat primarul Dominic Fritz.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*