Eveniment

Șoferi cercetați pentru infracțiuni rutiere. Unul era drogat și altul băut la volan

Șoferi cercetați pentru infracțiuni rutiere. Unul era drogat și altul băut la volan
Adora Beauty

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș doi bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

În data de 23 februarie, în jurul orei 00:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control în localitatea Bazoșu Nou, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 24 de ani.

În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat faptul că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

În data de 23 februarie, în jurul orei 01:53, polițiștii din cadrulS erviciului Rutier Timiș au depistat, pe strada Calea Martirilor, dinmunicipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, care ar fi condusun autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru„conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*