Administrație

Fritz: „Am cerut companiei Brantner să intensifice acțiunile de salubrizare pe străzile Timișoarei”

Fritz: „Am cerut companiei Brantner să intensifice acțiunile de salubrizare pe străzile Timișoarei”

Din această săptămână, echipele de salubrizare sunt sprijinite de persoane private de libertate, de la Penitenciarul Timișoara, pentru ca lucrările de curățenie (ras la rigolă și măturatul trotuarelor) să se desfășoare mai eficient. În urma lor vin mașinile de măturat mecanizat a străzilor, pentru a finaliza aceste lucrări.

„La inspecția de azi, de pe teren, m-au informat că unele trotuare, după cum se vede și în poze, nu au mai fost curățate prin răzuirea mizeriei, de foarte mulți ani. Zilele acestea se intervine pe Calea Stan Vidrighin și pe Buziașului.

Această campanie este completată de acțiuni ale Horticulturii, care salubrizează spațiile verzi pe care le are în administrare.

De asemenea, lucrăm și să extindem categoriile de deșeuri ce pot fi depozitate la centrele de colectare din oraș, astfel încât să descurajăm formarea de rampe clandestine de gunoi pe domeniul public.

Tot azi am fost informat că am desemnat prin licitație o firmă care ne va livra în perioada următoare 500 de noi coșuri de gunoi, pe care le vom monta pe străzile Timișoarei.

Împreună putem ține Timișoara curată!”, a transmis, joi, primarul Dominic Fritz.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*