Life-style

Tratament de slăbire și remodelare LPG! Vino la AdorA Beauty Salon/VIDEO

Tratament de slăbire și remodelare LPG! Vino la AdorA Beauty Salon/VIDEO
Adora Beauty

LPG Endermologie este cea mai eficientă tehnologie non-chirurgicală cu care se poate realiza combaterea celulitei și tonifierea pielii, iar rezultatele sale spectaculoase sunt confirmate de numeroase persoane care au încercat procedura până în prezent.

Remodelarea corporală este unul dintre cele mai în vogă servicii la care apelează femeile pentru a arăta cât mai bine. Există numeroase tehnici de remodelare corporală la care puteți apela, însă important este să știți ce rezultate vreți să obțineți și care tehnică este cea mai potrivită pentru dvs. Acest lucru îl puteți afla doar de la specialiști. De la eliminarea excesului de grăsime până la reducerea celulitei, tratamentele LPG sunt personalizate în funcție de nevoile fiecărui client, stabilite în urma unor evaluări specializate.Toate procedurile efectuate în cadrul AdorA Beauty Salon sunt sigure și non-invazive, fiind efectuate de personal instruit, cu experiență în domeniu.

Endermologia LPG este tehnica ce remodelează silueta în mod miraculos, soluție 100% naturală, elimină grăsimea fibroasă localizată, tratează celulita și redă fermitatea pielii, acționând acolo unde sportul și dieta nu mai dau rezultate. Metoda este 100% naturală, non-invazivă și nu implică riscuri pentru persoanele care urmează acest tratament. Înainte de începerea procedurii, pacientul va purta un costum special, confecționat din microfibră poliamidică, care permite pielii să respire. Costumul este important, pentru că ușurează mișcările rolelor și previne dilatarea vaselor de sânge și apariția vânătăilor.

Reporter: Ce presupune remodelarea corporală?

Mădălina Pușcașu, specialist endermologie: În primul rând încep prin a vă spune cu ce fel de aparatură lucrăm. Avem un LPG Cellu M6 Endermolab ce realizează o stimulare mecanică la exteriorul pielii prin intermediul rolelor ce au monitorizare individuală și a vacuumului ce face un masaj lipolitic. Având ca rezultat un răspuns biologic din interior către exterior, asigurând astfel un tratament non-invaziv și sută la sută natural. În urma lipolizei celulele de grăsime se sparg și sunt eliminate pe cale naturală fiind preluate de circulația limfatică.

Reporter: Există o schemă de tratament? Cărui tip de clienți se adresează mai exact?

Mădălina Pușcașu, specialist endermologie: Noi recomandăm un prim set de 12 ședințe cu o frecvență de 2-3 ori pe săptămână, iar în funcție de rezultatele obținute și de cum reacționează corpul stabilim frecvența următoarelor ședințe. După ce am ajuns la rezultatele dorite de către clientă putem face partea de întreținere, ce se realizează o dată pe săptămână. Spre deosebire de alte proceduri similare, tratamentul cu LPG nu are o limită de vârstă și este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Reporter: Sunt contraindicații?

Mădălina Pușcașu, specialist endermologie: Noi recomandăm acest gen de procedura tuturor persoanelor care vor să scape de celulită, să aibă o piele mai fermă și celor care vor să scape de depozitele de grăsime localizată pe diverse zone ale corpului. Atunci când facem anamneza clientei aceasta primește o fișă cu contraindicațiile pe care le ia la cunoștiință și le semnează, iar eu vi le pot spune trei cele mai importante cum ar fi cancerul în progresie, tratament anticoagulant și transplantul de organe.

Reporter: Cum acționează LPG-ul asupra corpului?

Mădălina Pușcașu, specialist endermologie: În principiu, în primele 2-3 ședințe scoate la suprafață celulele adipoase, urmând ca în următoarele ședințe să remodeleze, să spargă celulele de grasime și să fie preluate prin ajutorul circulației limfatice.  

Reporter: Când apar primele rezultate?

Mădălina Pușcașu, specialist endermologie: Rezultatele se văd după primele 6 ședințe. Aceste rezultate pot varia de la clientă la clientă. Dacă au mai făcut procedura sau nu. Persoanele care nu au făcut înainte au rezultate mult mai bune și mai rapide decât cele care au realizat acest gen de tratament în trecut. În primele 6 ședințe se obțin rezultate atât pe cântar și în centimetri. Acestea variază, vă pot spune din rezultate pe care le-am obținut cu clientele noastre. În primele 6 ședințe am obținut 2 cm în talie, 1 cm la coapse, dispare aspectul coajei de portocală, pielea își recapătă fermitatea. Tratamentul cu LPG este unul personalizat și se stabilește în funcție de nevoile fiecărui pacient în parte. În plus, modul în care organismul reacționează la tratament poate influența într-o foarte mare măsură rezultatele.

VIDEO aici:

Ne găsiți la AdorA Beauty Salon, situat pe strada Mircea cel Bătrân  Nr. 117-119 din Timișoara și la numărul de telefon 0758 052 575.
Vă oferim servicii personalizate, produse cosmetice profesionale cu formule inovatoare, aparatură ultraperformantă pe tot parcursul terapiei, personal cu experiență în domeniu, ambient relaxant și plăcut.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*