Administrație

Vicepreședintele CJ Timiș: Urmează să se finalizeze licitația pentru contractarea serviciilor de realizare a strategiei Velo Timiș

Vicepreședintele CJ Timiș: Urmează să se finalizeze licitația pentru contractarea serviciilor de realizare a strategiei Velo Timiș
Adora Beauty

În perioada următoare urmează să se finalizeze licitația pentru contractarea serviciilor de realizare a strategiei Velo Timiș.

Vicepresedintele CJ Timis, Cristian Moș s-a aflat miercuri într-o vizită de lucru la Szeged. Discuțiile cu László Gémes – președintele Consiliului Județean Csongrad, au vizat mai multe subiecte legate de dezvoltarea rețelelor velo.

Din  cele 19 județe ale Ungariei, Csongrad este cel de-al doilea unde s-a realizat o strategie velo. Până acum majoritatea investițiilor în infrastructura velo s-au făcut în funcție de diverse nevoi și oportunități de moment, cu toate astea nevoia unei strategii a venit firesc din dorința unei dezvoltări coerente. La fel ca și în Timiș și în Csongrad siguranța rutieră a stat la baza deciziilor legate de tot ce înseamnă dezvoltarea velo. Obiectivul fiind reducerea accidentelor grave în care erau implicați bicicliști. Experiența câștigată de colegii noștri maghiari ne ajută și pe noi în această perioadă. Ieri s-au pus foarte multe întrebări și s-au primit răspunsuri pe baza cărora vom construi mai departe, astfel încât în anii ce vin timișenii să poată pedala în siguranță până la Szeged”, a transmis Cristian Moș.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*