Administrație

Fostul comandant al Structurii Antiteroriste Timiș, Hajdu Attila, a câștigat concursul de director al Poliției Locale Timișoara

Fostul comandant al Structurii Antiteroriste Timiș, Hajdu Attila, a câștigat concursul de director al Poliției Locale Timișoara
Adora Beauty

Fostul comandant al Structurii Antiteroriste din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, Hajdu Attila, a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de director executiv al Direcției Poliției Locale Timișoara. Inițial, la concurs s-au înscris 6 candidați.

Hajdu Attila, absolvent al Universității de Vest din Timișoara, a fost comandantul structurii de acțiuni speciale și antiteroriste din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, între 2009 și 2014, apoi ofițer specialist în acțiuni speciale și antiteroriste în cadrul IJJ Timiș. S-a ocupat de pregătirea și formarea profesională a jandarmilor între anii 2018 și 2020, iar între 2020 și 2021 a fost împuternicit șeful Serviciului Resurse Umane din cadrul IJJ Timiș.

„Misiunea domnului Hajdu Attila nu este una ușoară: preia o instituție care trebuie reformată și adusă aproape de cetățean, în stradă, acolo unde sunt problemele oamenilor. Îl felicit pentru promovarea acestui concurs și îl asigur de întreaga mea deschidere pentru a reclădi încrederea timișorenilor în Poliția Locală. Îmi doresc ca perioada de acomodare să fie cât mai scurtă și să vedem repede rezultate”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Concursul câștigat de domnul Hajdu a fost primul concurs organizat pentru postul de director al Poliției Locale Timișoara, de la înființarea acestei instituții în anul 2011.

Friends Arena

Un comentariu

  1. Un impostor care fraudează statul. Pensionat pe caz de boala , făcut ore suplimentare, de weekend, salariu de merit, împuternicit pe funcție la resurse, toate astea pentru a ieși în pensie cu pensie banana mărită cu cel puțin 3000 de lei. Nu-i ajung 8000 de lei mai vrea și director la locala bolnav fiind cum își desfășoară el activitatea acolo când are interzis la efort și alte o mulțime de restricții. DNA și autoritățile sa-si facă treaba, sa i se retragă pensia militara și sa plătească banii din urma.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*