Cultură

Reprezentație de Kendo și Iaido, susținută de a Clubul Sportiv Sam-Sho la Muzeul Național de Artă Timișoara

Reprezentație de Kendo și Iaido, susținută de a Clubul Sportiv Sam-Sho la Muzeul Național de Artă Timișoara
Adora Beauty

Muzeul Național de Artă Timișoara, în colaborare cu Clubul Sportiv Sam-Sho și Asociația Cluburilor de Kendo, Iaido și Jodo, organizează, sâmbătă, 19 februarie, la ora 11:00, o reprezentație de Kendo și Iaido, sub îndrumarea senseiului Florin Ianăși.

Reprezentația va avea loc în Sala Barocă, fiind parte integrantă a evenimentelor dedicate expoziției de stampe japoneze „Celebrities of the Floating World 2022” și va fi urmată de un tur ghidat, oferit publicului de Andreea Foanene, curatoarea expoziției din cadrul Muzeului Național de Artă Timișoara.

Lucrările din expunere fac parte în exclusivitate din colecția avocatului George Șerban, cu suportul profesional oferit de Alexandru Chituță, din cadrul muzeului Samuel von Brukenthal din Sibiu, curatorul colecției.

Participarea la eveniment este gratuită.

Vă reamintim, expoziţia poate fi vizitată în perioada 28 ianuarie – 22 aprilie 2022 şi va fi deschisă de miercuri până duminică între orele 10.00 – 18.00.

Rugăm publicul să respecte, pe durata vernisajului și a vizitării muzeului, măsurile de combatere a îmbolnăvirilor COVID-19 și regulile de distanțare socială”, transmit reprezentanții Muzeului de Artă Timișoara.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*