ADVERTORIAL, Life-style

Descoperă secretele unui ten luminos și fără imperfecțiuni. Vino la AdorA Beauty Salon! (P)

Descoperă secretele unui ten luminos și fără imperfecțiuni. Vino la AdorA Beauty Salon! (P)
Adora Beauty

Îngrijirea tenului este un proces continuu și atenția pe care o acorzi pielii ar trebui să se intensifice. Astfel că pielea are nevoie de protecție, iar preocuparea pentru un ten îngrijit trebuie să existe încă dinainte de apariția unor semne care să te atenționeze că trebuie să iei măsuri.

Atât mediul înconjurător cât și alți factori pot contribui la dezvoltarea ridurilor, făcând tenul să arate îmbătrânit. Mai mult decât atât, cu trecerea timpului, pielea își pierde elasticitatea și tonusul.

Echipa AdorA Beauty Salon vă propune Tratamentul Skinovage de înaltă performanță, bazat pe metoda BABOR, acționează pe nevoile prezente ale pielii, conform stării actuale.
Este 100% personalizabil în funcție de starea și nevoile tenului, astfel încât vă veți bucura de o experiență creată special pentru dumneavoastră de către esteticiană. Rezultatul? O piele netedă și elastică; strălucire după prima îngrijire.

Vă așteptăm să vă răsfățăm cu un astfel de tratament la noi în salon.

Ne găsiți la AdorA Beauty Salon, situat pe strada Mircea cel Bătrân Nr. 117-119 din Timișoara și la numărul de telefon 0758 052 575. Vă oferim servicii personalizate, produse cosmetice profesionale cu formule inovatoare, aparatură ultraperformantă pe tot parcursul terapiei, personal cu experiență în domeniu, ambiet relaxant și plăcut.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*