Administrație

Prefectul Mihai Ritivoiu: Colterm să facă o informare cu privire la motivele pentru care e frig în şcoli şi să dea drumul imediat la căldură

Prefectul Mihai Ritivoiu: Colterm să facă o informare cu privire la motivele pentru care e frig în şcoli şi să dea drumul imediat la căldură

Prefectul județului Timiș, Mihai Ritivoiu solicită reprezentanților Colterm să facă o informare cu privire la motivele pentru care e frig în şcoli şi să dea drumul imediat la căldură.

Peste zece mii de elevi din Timișoara sunt obligați să facă școală online din cauza frigului din clase! 19 unități de învățământ (6 grădinițe, 5 școli gimnaziale și 8 licee, cu un număr total de 10.568 de elevi, sunt închise din cauză nu au căldură! Discutăm de unități de prestigiu, ca Liceul Economic, Liceul Grigore Moisil, Colegiul Bănățean sau Liceul de Arte  Plastice.

Am convocat astăzi reprezentanții Inspectoratului Şcolar la o inspecție pe teren şi cel mai tare m-a şocat  Liceul Economic, aflat la o distanță de 50 de metri de Clinica de Neuropsohiatrie Infantilă (cea vizitată duminică şi unde e cald şi bine), stă în frig”, a afirmat prefectul Mihai Ritivoiu.

Am solicit Colterm facă o informare cu privire la motivele pentru care e frig în şcoli şi dea drumul imediat la căldură în aceste unități! Dacă în urmă cu două săptămâni bolnavii stăteau în frig în spitale, iar ca a urmare a presiunii exercitate acolo s-a rezolvat problema, înseamnă se poate, dacă se vrea! Domnilor de la Colterm, vreau știu dacă sunteți în stare gestionați problema, cer răspuns în scrisDupă doi ani de şcoală în condiții de pandemie, este inacceptabil ca motivul pentru care zece mii de elevi din Timișoara nu pot face școală cu prezență fizică să fie lipsa căldurii!, afirmă prefectul județului Timiș.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*