Politic

Costi Bleja se retrage din politică

Costi Bleja se retrage din politică
Adora Beauty

Președintele APP Timiș, Costi Bleja își anunță retragerea din politică. Potrivit acestuia, motivul este unul personal, nedorind să intre în detalii.

Costi Bleja a declarat pentru www.observatordetimiș.ro că se va concentra de acum încolo pe partea de business, el fiind un antreprenor de succes.

“Dragii mei!
Doresc, pe acestă cale, să vă multumesc pentru toată implicarea voastră și sprijinul acordat în toată această perioadă în care am fost o echipă extraordinară! Sunteți cu toții speciali și minunați! Am decis să fac un pas înapoi din viața politică, demisionând din funcția de președinte al APP Timiș.
Gândurile mele bune să vă îmbrățișeze.
Al vostru,
COSTI BLEJA… un simplu om!”, a transmis Costi Bleja.

Din solidaritate cu președintele Costi Bleja, echipa online a APP Timiș a luat decizia demisiei din structurile partidului. “Domnul președinte APP Timiș Costi Bleja s-a retras din această formațiune politică din motive personale, un om cu valoare care ne-a îndrumat și cu care am format o echipă extraordinară cu oameni valoroși, din aceste considerente întreaga echipa a luat hotărârea de a se retrage împreună cu domnul Costi Bleja”, a precizat Claudia Savin.

Friends Arena

8 Comentarii

 1. Tașcă Nicolae Florin

  L-am cunoscut pe acest Bleja, nu am cuvinte sa va spun cât a mințit pe când se afla la conducere .
  Si anume , se lauda :
  – program la partid (defapt era închis tot timpul ) va pot demonstra asta .
  – ședințe ( nu avea cum pentru ca era sediul închis)
  – numea oamenii care pleca ( trădători)
  Si mult mai multe lucruri …
  Acest om numit Bleja era un mincinos și jumătate, va pot aduce și oameni care ai plecat sa va spună situația de la APP TIMIS.

 2. Brustureanu lavinia

  Tu vorbești, trădătorule, ai fost la Partid în prima ședință din an și ai stat cat sa transmiți informații la ceilalți tradatori apoi ai plecat! Mincinosule, ai ceut mereu sendinta , cand se face si cand s a facut ai rupt primul usa! Vai si amar ce ipocrit de om mai ești, Trașcă Trădătorule sa ti schimbi numele, esti un fals! Si tu si Boaba de fasole ala sa va luați de mana, sa va vad unde o sa ajungeți! La naiba , va zic eu!

 3. HALOOO DRAGI JURNALISTI S AU CEI CARE VEDETI POSTAREA ,INDIVIDUL E UN BOSCHETAR CU PROBLEME PSIHICE ,INDIVIDUL NU CUNOSSTE PR NIMENI A FOST LA O SEFINTA SI A RUPT USA RSTE OMUL TRADATORILOR SI CEI CU LIMBA MARO , DIN APP INDIVIDUL ARE GRSVE PROBLEME DE ACOLO DE UNDE VINE ,MAI INFORMATIVA.!!!!!

  • Tașcă Nicolae Florin

   Domnule Savin, am învățat sa vă vorbesc la persona a – 2 -a . Vă a spun că am poze de ecran când va trageam de urechi pe toți acestea sa veniți la ședințe .
   BLEJA COSTEL
   SAVIN MARIUS
   SAVIN CLAUDIA
   LAVISCU
   Vă rog respectos dacă nu știți sa scrieți , lăsați un prieten de al dvs sa va ajute cu scrisul , să înțeleagă oamenii care citesc ce vreți sa scrieți!
   Toate cele bune !

 4. savin marius

  HALOOO DRAGI JURNALISTI S AU CEI CARE VEDETI POSTAREA ,INDIVIDUL E UN BOSCHETAR CU PROBLEME PSIHICE ,INDIVIDUL NU CUNOSSTE PR NIMENI A FOST LA O SEFINTA SI A RUPT USA RSTE OMUL TRADATORILOR SI CEI CU LIMBA MARO , DIN APP INDIVIDUL ARE GRSVE PROBLEME DE ACOLO DE UNDE VINE ,MAI INFORMATIVA.!!!!!

 5. Savin Claudia

  Domnu Tașcă 1: De unde îl cunoști tu pe domnul Bleja? ai participat la doua ședințe, pentru ca la restul nu ai venit, si la a doua ședința ai întârziat și ai și plecat în mijlocul ședinței când ți sau dat niște sarcini pe care le rezolva și un pusti de 13 ani!, deci te întreb eu pe tine de unde îl cunoști asa de bine?!!!
  2:programul la partid și ședințele le aflai dacă erai activ dar tu ești doar activ la inprastiat cu noroi și minciuni
  3 : sediul era deschis, sau cum crezi ca se țin ședințele? dar iară tu, care nu erai activ, si veneai la sediu la 6 dimineața sa urmărești ce se mai întâmplă (ca și hoții) clar ca nu era nimeni, si nici de Crăciun și Revelion când te-ai trezit tu ca vrei ședința, sau poate vroiai sa te înfieze partidul? dacă nu ai știut de Crăciun și Revelion toată lumea normala este cu familia și prietenii, nu se țin ședințe
  4: oamenii care au plecat, au plecat pentru ca au fost trădători, si nu ia numit Domnul Bleja trădători, s-au numit singuri trădători prin faptele lor.
  5 Acest om cum îl numești tu nu este un mincinos, trădătorii care au plecat sunt mincinoși ca și tine de altfel, de aceea ai și plecat pentru ca nu ai fost compatibil cu oamenii cu caracter și cu coloana vertebrala dacă ști ce înseamnă asta, dar cred ca nu ști
  6: Domnu Tașcă sunteți un mincinos, un prefăcut, un las, un individ fără caracter și un nesimțit care acum câteva zile aveai postat ca te-ai retras din politica, întrebarea este,, ce politica ai făcut tu?,, nici nu ști de fapt ce vrei, ești vai de capul tău.
  7:si noi avem martori…. și chiar foarte mulți… care pot demonstra tot ce am scris…
  8:Tu niciodată nu o sa ajungi nici măcar la degetul mic al domnului Costi Bleja, nici dacă te mai naști o data, tu ești un nimeni!!!!

 6. Nu știu ce are cu domnul Bleja poate este invidios pe dansul ca ai merge bine pe plan profesional și a știut sa lege o echipă lângă el.
  Sau poate ca nu a fost atent când l-ea dat importanta prea multă unora.
  Și a fost un om credul a crezut ca toată lumea lupta pentru același scop.
  Dar sa înșelat amarnic la costat pe dansul timp energie chear și banii.
  Pe uni care au ratat multe în viață sau care a trecut prin viata ca rata prin apă este ușor sa arunce cu noroi.
  Asa ca domnule Teașcă nicolae florin uitate în ograda ta.
  Domnul Bleja nu a cerșit atenție de la București cum ai făcut-o tu. Și dacă ai fost respins de șefii APP asta nu îți dă dreptul sa ataci un om care nu tia făcut nimic personal
  Inafara sa dea la o parte oamni care au trădat ședințele și pe dansul.

 7. Este neplăcut ca domnul Bleja să fie caracterizat de un individ ca Tasca.
  Nu a contribuit cu nimic la bunul mers al organizatiei, vroia doar o functie de vicepresedinte.
  Cum nu a primit-o, ca orice nulitate arunca cu noroi.
  Domnul Bleja este un om și un lider demn de urmat. Datorită indulgentei și bunătății lui, aceste lipitori s-au infiltrat in partid.
  A fost lucrat pe la spate, la Bucuresti, noi nu avem nimic cu Dl.Dragnea….la randul lui are si el oameni care joacă murdar.
  Asta-i politica….de multe ori murdară!
  Oamenii ăștia care jignesc și trădează doar pentru un scop personal nu vor ajunge nicaieri!
  Acești tradatori (pentru că sunt un grup), nu vor călca niciodată pe urmele domnului Bleja…….

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*