Eveniment

Prins după ce a tâlhărit un tânăr pentru un telefon mobil

Prins după ce a tâlhărit un tânăr pentru un telefon mobil
Adora Beauty

Polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Timișoara efectuează cercetări față de un bărbat, în vârstă de 23 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de “tâlhărie calificată“.

În data de 26 ianuarie, polițiștii Secției 4 Timișoara, au identificat un tânăr, de 23 de ani, care ar fi fost bănuit de comiterea infracțiunii de “tâlhărie calificată în data de 19 ianuarie. Întrucât se sutrăgea  urmăririi penale, pe numele acestuia a fost emis un mandat de aducere, pe care polițiștii l-au pus în executare în data de 5 februarie, bărbatul fiind depistat pe bulevardul Cetății din Timișoara, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore.

În fapt, în data de 19 ianuarie a.c., tânărul în vârstă de 23 de ani ar fi smuls din mâna unui tânăr telefonul mobil, în timp ce acesta se afla pe strada Burebista din Timișoara.

În data de 7 februarie a.c., magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*