Eveniment

O femeie din Timișoara a fost atacată de câinii vecinei care au intrat la ea în curte pe sub gard

O femeie din Timișoara a fost atacată de câinii vecinei care au intrat la ea în curte pe sub gard

În cursul acestei zile, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 63 de ani, ar fi fost atacată de doi câini, în timp ce se afla în curtea casei sale, situată pe strada Ioan Slavici, din Timișoara.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că cei doi câini, ce aparțin unei femei, în vârstă de 63 de ani, ar fi pătruns în curtea persoanei vătămate pe sub gardul de despărțire al celor două proprietăți.

Proprietara câinilor a fost sancționată contravențional, cu suma de 500 de lei, conform O.U.G. nr. 55/2002, privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi.

Totodată, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „neluarea de către proprietarul câinelui  sau deținătorul temporar al acestuia, a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane”, cercetările fiind continuate  în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*