Eveniment

Bărbat reținut pentru furt calificat la Periam

Bărbat reținut pentru furt calificat la Periam

Polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Periam efectuează cercetări față de un bărbat, de 27 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de „furt calificat”. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În data de 5 februarie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Periam au identificat un tânăr, de 27 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”.

În fapt, în perioada 24 ianuarie – 4 februarie, acesta a pătruns într-un imobil situat în localitatea Sânpetru Mare, din județul Timiș, de unde a sustras mai multe bunuri.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat” și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*