Eveniment

Ghinion pentru un bărbat: a fugit din magazin cu produsele, fără să le plătească, dar a fost prins de un jandarm aflat în timpul liber

Ghinion pentru un bărbat: a fugit din magazin cu produsele, fără să le plătească, dar a fost prins de un jandarm   aflat în timpul liber
Adora Beauty

A fost o cursă ca-n filme seara trecută, printre blocurile unui cartier din Timișoara, a unui jandarm aflat în timpul liber, pentru prinderea unui bărbat care a sustras produse fără să treacă pe la casa de marcat a magazinul din care acesta făcea cumpărăturile.

În jurul orelor 19, jandarmul din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara se afla la cumpărături, când a fost alertat de strigătul unei angajate a magazinului, în încercarea sa de a opri un bărbat să plece cu produsele pe care nu le plătise. Prezența de spirit a jandarmului l-au determinat pe acesta să pornească în cursa de urmărire și prindere a făptuitorului. Mai mult, viteza de reacție și pregătirea colegului nostru au făcut ca încercarea bărbatului de a scăpa nepedepsit, să devină un eșec.

Persoana în cauză a fost prinsă, produsele sustrase au fost recuperate, iar jandarmul a solicitat intervenția organelor de poliție abilitate să continue cercetările.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*