Politic

Costi Bleja: La Timișoara bătaia de joc continuă și primarul USR-ist Dominic Fritz nu are nicio o soluție pentru școlile și grădinițele timișorenilor

Costi Bleja: La Timișoara bătaia de joc continuă și primarul USR-ist Dominic Fritz nu are nicio o soluție pentru școlile și grădinițele timișorenilor

Primarul Dominic Fritz nu are nicio o soluție pentru școlile și grădinițele timișorenilor, este de părere președintele APP Timiș, Costi Bleja.

Costi Bleja le sugerează reprezentanților Primăriei Timișoara schimbarea modului de abordare față de instituțiile importante cum ar fi spitalele, școlile și grădinițele. În plus, el susține că există pachete de fonduri europene prin care aceste instituții pot deveni independente energetic prin montarea de panouri fotovoltaice și pompe de căldură.

Pentru că nu poate asigura căldura în școlile din Timișoara, primarul se gândește să treacă toate școlile on-line și să închidă grădinițele. Această soluție declanșează o altă criză. Cu elevii din clasele mici trebuie să stea părinții acasă și astfel cei care pot, își iau concediu de odihnă, iar o mare parte își vor depune demisia la locul de muncă și astfel se declanșează și o criză economică. Și prin această măsură aberantă ne dăm seama că și al doilea neamț își bate joc de români.

Spre deosebire de alte partide, Alianța Pentru Patrie pune mare preț pe educație și sănătate și pe bunăstarea românilor. Este inadmisibil ca Municipiul Timișoara  aflat printre primele trei din România, cu un aport subsțantial la PIB, să nu fie în stare să asigure căldura în școli și spitale. Acest lucru demonstrează foarte clar că primarul Timișoarei și consiliul local de dreapta, cu majoritate, nu sunt capabili să gestioneze problemele curente ale orașului.

În calitate de presedinte al acestui partid aș recomanda primăriei Timișoara schimbarea modului de abordare față de instituțiile importante cum ar fi spitalele, școlile și grădinițele. Există pachete de fonduri europene prin care aceste instituții pot deveni independente energetic prin montarea de panouri fotovoltaice și pompe de căldură”, a precizat președintele APP Timiș, Costi Bleja.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*