Administrație

Mihai Ritivoiu, numit în funcția de prefect al județului Timiș

Mihai Ritivoiu, numit în funcția de prefect al județului Timiș
Adora Beauty

Mihai Ritivoiu a fost numit în funcția de prefect al județului Timiș.

Numirea social-democratului a fost publicată în Monitorul Oficial din data de 27 ianuarie 2022.

Mihai Ritivoiu, președintele PSD Timisoara, are studii în științe economice și un doctorat în economie. A fost atât consilier local cât și consilier județean. În prezent, este vicepreședinte al Asociației Regiunilor Europene.

„Trăim niște vremuri complicate, avem criza facturilor de energie și de gaze naturale, o chestiune cu care România nu s-a mai confruntat în ultimii 30 de ani la o asemenea gravitate. Avem criza pandemică din care de doi ani luptăm cu blestematul acesta de virus, există tensiunile din Ucraina, iar noi, în județul Timiș, avem și problema migranților, care intră în țară într-un număr tot mai mare.

Pe lângă acestea, timișorenii se confruntă cu o problemă critică, problema Coltermului, se stă în frig în spitale, în școli, în locuințe, oameni bolnavi, oameni suferinzi și aceasta este o chestiune care doare și care, din punctul meu de vedere, este prima prioritate.

Trebuie să lăsăm partizanatul politic, nu discutăm aici de PSD, PNL, USR, ci de discutăm de timișoreanul care de 30 de ani contribuie la bugetul de stat și este una din puținele ocazii în care întinde o mână să fie ajutat. Sunt convins că vom găsi o soluție. I-am invitat la o discuție de urgență pe primarul Dominic Fritz și președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, să vedem ce se poate face și în ce măsură Guvernul se poate implica.

Postul de prefect este din nou post politic și aici este o foarte mare responsabilitate pentru mine eu fiind în cadrul conducerii Partidului Social Democrat. Sunt convins că voi găsi echilibrul în a putea să practic un act de guvernare echidistant cu respect pentru toate partidele politice pentru primării indiferent de culoarea lor politică”, a declarat Mihai Ritivoiu după numirea ca prefect.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*