Sănătate

Cum arată centrele de vaccinare pentru copii din Timișoara/FOTO

Cum arată centrele de vaccinare pentru copii din Timișoara/FOTO

Împreună cu cadrele medicale detașate aici, primăria a amenajat spațiile care găzduiesc centrele de vaccinare pentru copii, să fie cât mai primitoare și prietenoase cu cei mici.

„De ieri, în Timișoara s-au deschis, prin efortul comun al Primăriei și DSP, două centre de vaccinare pentru copiii cu vârstele între 5 și 11 ani, unul la Casa Tineretului și unul la Spitalul de Copii. Pentru ei se pot face programări pe platformă prin intermediul conturilor părinților, însă programarea nu este obligatorie. Cadrele medicale din cele două centre sunt acolo, zilnic, până la ora 20,00.

Amenajarea celor două centre e diferită de celelalte centre de vaccinare din Timișoara: cei mici intră în încăperi colorate, cu jucării și spații de relaxare și joacă, să nu se gândească la înțepătura injecției.

Cei mici trec mai ușor prin boală. Dar nu toți. Vizita la centrul de vaccinare este o opțiune pe care vă rog să o luați în calcul atunci când vă gândiți la sănătatea micuților voștri”, a transmis primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*