Administrație

Nicolae Robu: Timișoara a ajuns rușinea României, singurul oraș în care se întâmplă ce se întâmplă la noi!

Nicolae Robu: Timișoara a ajuns rușinea României, singurul oraș în care se întâmplă ce se întâmplă la noi!
Adora Beauty

Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei reacționează din nou și se declară de-a dreptul revoltat de situația în care a ajuns orașul condus sub administrația Fritz.

“Prețul plătit de orașul nostru și de fiecare dintre noi în parte pt marșarea la intoxicarea și manipularea promovate de dl Fritz și de grupurile oculte din spatele său este enorm.

Știu că pe unii vă șochez vorbind de grupuri oculte, dar vă întreb: își poate imagina cineva că un simplu cetățean al Germaniei, așaa, pur și simplu, nereușind el să aibă un job cât de cât acătării în țara lui până la vârsta de 37 de ani își zice: “ce-ar fi să merg eu în România și să mă fac Primar, de exemplu, la Timișoara, că-i oraș frumos”?! Poate fi cineva atât de naiv, încât și acum, la rece, cu fierbințeala alegerilor deja departe, să creadă așa ceva?!

Precizez că tot ce-a reușit dl Fritz să fie în Germania până la vârsta de 37 de ani a fost:
📍șomer,
📍activist ONG și, la apogeu,
📍secretara unui pensionar fost cu mulți ani înainte de a ajunge dl Fritz în preajma lui, Președinte al Germaniei; deci, dl Fritz, n-a fost nici vorbă consilier prezidențial, cum a fost prezentat, totul fiind minciună și în această privință (ca și cu domiciliul, ca și cu studiile)!

Eu vă rog, stimați timișoreni, să vă dați singur răspuns următoarelor întrebări:
1️⃣ De ce dl Fritz a intrat în iarnă cu stoc de cărbune zero, când eu am reușit să asigur pt fiecare din cele 8 ierni cât am fost Primar, stocuri la nivelul necesarului?! Menționez că a folosi cărbune înseamnă costuri mai mici cu 1 milion de lei pe zi decât cele corespunzătoare folosirii gazului!
2️⃣ De ce dl Fritz a refuzat astă-toamnă să încheie contract bilateral pe termen lung cu eon, la prețul de 200 lei / MWh, ajungând, astfel, la situația de-acum, adică: să trebuiască să cumpere gazul la prețul săptămânal al bursei, de cca 600 lei / MWh?
3️⃣ De ce dl Fritz a încasat o amendă de 107 milioane lei, când eu am putut să nu iau niciodată, nicio amendă?!
4️⃣ De ce dl Fritz v-a lăsat fără căldură și apă caldă și ne ține și acum sub teroarea frigului bolnavii în spitale, nou-născuții în maternități, bebelușii în creșe, copiii în grădinițe și școli, pe noi, cei 180.000 de persoane abonate, în locuințe, când eu am putut să nu vă las nicio zi în cei 8 ani și 4 luni cât am fost Primar, fără căldură și apă caldă?!
5️⃣ De ce dl Fritz nu ne indică niciun proiect propriu privind colterm -de altfel, el nu are absolut niciun proiect propriu pt nimic!-, ci se laudă cu nerușinare că el schimbă conductele în premieră, când, de fapt, schimbarea conductelor se face în cadrul unui proiect pe fonduri europene moștenit de la mine și care își urmează cursul, fără niciun merit al d-lui Fritz și al administrației condusă de el?! Și de ce continuă să arunce minciuni că la colterm nimeni nu a investit nimic de zeci de ani, când numai eu am investit 330 milioane lei, lucru sustenabil prin acte oficiale și prin ce-a rezultat în urma investițiilor, dar au investit și predecesorii mei, dl Ciuhandu și dl Oancea?!

Tot ce vă spun acești oameni este minciună ordinară, stimați timișoreni! Nu-i vorba de nicio grea moștenire, credeți-mă și nu vă mai lăsați înșelați de niște impostori!

 P.S. Tocmai aflu că în Timișoara, la temperaturi exterioare de -1 grad ziua, se închid școlile, că se îmbolnăvesc copiii în sălile se clasă! Am avut, cât am fost Primar și temperaturi exterioare de -10 grade, dar n-am ținut copiii în frig niciodată! Timișoara a ajuns rușinea României, singurul oraș în care se întâmplă ce se întâmplă la noi!”, a precizat fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*