Educație

Hai la școală, Dominic!

Hai la școală, Dominic!
Adora Beauty

După ultimele evenimente care au perturbat (din nou) activitatea Colterm, iar frigul a pus stăpânire pe unitățile de învățământ din oraș, elevii timișoreni îl provoacă din nou pe primarul Timișoarei să își ia o geacă groasă, ghiozdanul în spate și să ia drumul școlii.

“În primărie tot 10-15 grade sunt? Provoacă-l și tu pe primarul Timișoarei să vină la școală, să tremure cu noi!”, a fost mesajul transmis de elevi.

CEL Timiș a lansat în mediul online provocarea pentru edilul Timișoarei, iar sute de elevi au vrut să facă imposibilul posibil: Dominic Fritz la școală. Astăzi, spre exemplu, tinerii au dezvăluit că la Colegiul Pedagogic, într-o sală de clasă s-au înregistrat, nici mai mult, nici mai puțin de 12 grade.

Peste 1000 de elevi nu merg la școală din cauza frigului, iar decidenții orașului încă nu vin cu soluții, ci doar cu văicăreli pe Facebook. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu a solicitat astăzi mutarea orelor de curs în regim online.

Friends Arena

Un comentariu

  1. Voicu Ilie Andrei Alexandru

    DoNIMIC ar trebuii cumpere, ca tot isi permite brosura de 23 de Mii de euro, ar trebuii sa locuiasca intr-o garsoniera sa vad ce bine e la frig si cu apa calda taiata noaptea

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*