Educație

UVT a premiat câștigătorii concursului de proză scurtă: „Când și cum am simțit acel lucru pentru România”

UVT a premiat câștigătorii concursului de proză scurtă: „Când și cum am simțit acel lucru pentru România”
Adora Beauty

Universitatea de Vest din Timișoara, organizatoare a concursului de proză scurtă „Când și cum am simțit acel lucru pentru România”, a fost vineri gazda ceremoniei de premiere a câștigătorilor, desemnați la finalul lunii decembrie.

La eveniment au participat Rectorul UVT, Prof. Univ. Dr. Marilen Gabriel Pirtea, Prorectorul UVT, Conf. Univ. Dr. Octavian Mădălin Bunoiu, alături de câștigătorii desemnați și de componenții juriului.

La finalul lunii decembrie, juriul din care au făcut parte domnul Conf. Univ. Dr. Dorel Micle, din cadrul Facultății de Litere, Istorie și Teologie, doamna Marilena Tudor, director al Editurii UVT și studenta Andreea Argeșanu, președinte OSUT, a parcurs cele peste 30 de lucrări trimise și a stabilit clasamentul final pentru primele locuri de la fiecare categorie de participanți:

Elevi:

  1. Julia Nămoloiu,
  2. Iulia Maria Sfetcu,
  3. Bogdan Muscă,

Studenți:

  1. Ioana Vlad,
  2. Marcu Nicola,
  3. (la egalitate de puncte) Alexandru Lazea – și Raluca Ionita,

General:

  1. Silviu Ilievici,
  2. Raimondo Mario Rupp,
  3. (la egalitate de puncte) Dorin Tismănariu și Teodora Boda.

Cu ocazia decernării premiilor, Rectorul UVT, Prof. Univ. Dr. Marilen Gabriel Pirtea, a declarat: „Universitatea de Vest din Timișoara se implică nu doar în formarea de intelectuali, ci și în împlinirea caracterelor. Parte din această dorință a noastră este și discuția publică despre valori ale societății din care facem parte. De asemenea, suntem bucuroși să descoperim oameni talentați, care știu să prezinte într-o formă literară deosebită aceste idei care ne privesc pe toți. Îi felicit pe competitori și mă bucur sincer alături de cei premiați azi.”

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*