Administrație

Continuă deszăpezirea în Timișoara

Continuă deszăpezirea în Timișoara
Adora Beauty

Având în vedere condițiile meteo, Comitetul de iarnă al Primăriei Municipiului Timișoara a luat măsuri.

Astfel, în cursul nopții trecute, începând cu ora 3, s-a intervenit cu 4 utilaje, pe arterele de intrare și ieșire din oraș, pe poduri, splaiuri, pasaje. S-a folosit o cantitate de 23 de tone de sare. S-a intervenit dimineață și manual pe trotuare și în stațiile societății de transport public.

„Vă reamintim că, în conformitate cu HCL 371/2007, art. 2, cetățenii, instituțiile publice, firmele, persoanele juridice și asociațiile de proprietari au obligația de a îndepărta zăpada și gheața de pe trotuarele din fața imobilelor și a clădirilor în care locuiesc sau își desfășoară activitatea, imediat după ninsoare. Aceștia au obligația și de a curăța rigolele din fața caselor sau magazinelor și de a îndepărta zăpada și gheața(țurțurii) de pe acoperișurile imobilelor, de pe burlane sau de atenționare a pietonilor asupra pericolului iminent, prin marcarea corespunzătoare a perimetrului expus. Neîndeplinirea obligațiilor amintite anterior se sancționează contravențional”, au transmis reprezentanții Primăriei Timișoara.

Pentru a sesiza orice probleme legate de serviciile de deszăpezire de pe teritoriul orașului, cetățenii au la dispoziție următoarele numere de telefon: 0737.770.527, 0356/401051, 0356/401052, 0356/918 – dispecerate SC Brantner Servicii Ecologice SRL, disponibile non-stop. De asemenea, acestea se pot anunța prin Biroul Salubrizare din cadrul primăriei, sunând la numărul de telefon 0256/408335 sau direct pe site-ul municipalității www.primariatm.ro, la secțiunea Sesizări/Străzi și trotuare.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*