Eveniment

A fost prins hoțul care a spart casieria Baroului Timiș

A fost prins hoțul care a spart casieria Baroului Timiș
Adora Beauty

A fost prins hoțul care a furat banii de la Baroul Timiș. Este vorba despre un tânăr de 35 ani.

Polițiștii Municipiului Timișoara au reținut un bărbat, de 35 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat în municipiul Timișoara. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La data de 20 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii municipiului Timișoara, au identificat un bărbat, de 35 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în data de 20 ianuarie a.c., bărbatul, ar fi sustras 20.500 de lei din sediul unei instituții, situate pe strada Lucian Blaga din municipiul Timișoara.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, resprectiv aproximativ 14.000 de lei.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, ulterior magistrații dispunând măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Acesta a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*