Eveniment

Bărbat reținut pentru furt calificat. A comis fapta în august 2019

Bărbat reținut pentru furt calificat. A comis fapta în august 2019

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au reținut un bărbat, de 31 ani, bănuit de comiterea unui furt în localitatea Pișchia, din județul Timiș. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La data de 17 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Timișoara, au identificat un bărbat, de 31 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în data de 2/3 august 2019, persoane necunoscute ar fi sustras 10.095 de euro, 6.355 de dolari și 16.000 de lei, dintr-un imobil din localitatea Pișchia, județul Timiș.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului și recuperarea prejudiciului.

Foto: arhivă


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*