Eveniment

Bărbat săltat de polițiști pentru comiterea mai multor infracțiuni, printre care și uciderea unui câine

Bărbat săltat de polițiști pentru comiterea mai multor infracțiuni, printre care și uciderea unui câine

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în localitatea Șag, la un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și uciderea animalelor fără drept.

Îm urma investigațiilor efectuate de către polițiști, a fost identificat un bărbat în vârstă de 64 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

În vederea susținerii probatoriului, polițiștii au descins în această dimineață la domiciliul bărbatului din Șag, de unde au ridicat în vederea confiscării, un pistol calibru 9×19, armă de vănătoare și o armă lungă de tir precum și muniția aferentă acestora, deținute fără drept.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției în vederea audierii, urmând a fi reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, Serviciului Criminalistic și Secției 4 Poliție Rurală Peciu Nou.

VIDEO:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*