Social

Atenție, vine gerul! Cum puteți salva de la îngheț un om al străzii

Atenție, vine gerul! Cum puteți salva de la îngheț un om al străzii
Adora Beauty

Administrația Națională de Meteorologie informează că în intervalul 𝟏𝟏 𝐢𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞, 𝐨𝐫𝐚 𝟐𝟎 – 𝟏𝟑 𝐢𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟖, se va înregistra o vreme deosebit de rece și ger dimineața și noaptea, cu intensificări ale vântului și temperaturi de până la -12 grade.

Pentru a rămâne în siguranță și în aceste condiții de ger, ISU Timiș vă recomandă să măncați regulat şi să beți lichide, dar să evitați excesul de cofeină şi alcool.

De asemenea, evitați să vă extenuați fizic. Efortul fizic în condiţii de frig extrem poate cauza un atac de inimă. Înainte de a ieşi afară pentru a face efort fizic, este necesară o încălzire a organismului.

„Totodată facem un apel către toți cetățenii să sune la 112 dacă observă vreo persoană fără adăpost pe stradă. Prin acest apel ne dorim ca să prevenim decesul acestora prin hipotermie.

Haideți să dăm dovadă de omenie și compasiune pentru aceste persoane care sunt expuse unui mare risc de deces la aceste temperaturi scăzute și să le protejăm”, a transmis ISU Timiș miercuri seara.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*