Administrație

Dominic Fritz: Contestarea acestui concurs este o dovadă clară a faptului că sindicatul dorește blocarea activității Primăriei Municipiului Timișoara

Dominic Fritz: Contestarea acestui concurs este o dovadă clară a faptului că sindicatul dorește blocarea activității Primăriei Municipiului Timișoara
Adora Beauty

Tribunalul Timiș a anulat organizarea unui concurs pentru 22 de posturi pe perioada nedeterminată la Primăria Timișoara, la cererea Sindicatului.

Anularea a venit cu doar două zile înainte să aibă loc concursul.

Așteptăm motivarea deciziei instanței și, cu siguranțã, o vom ataca.
Avem obligația de a asigura continuitatea funcționării primăriei, nu în ultimul rând având în vedere că aproximativ 40 de posturi au fost vacantate în ultima jumătate de an. Contestarea acestui concurs este o dovadă clară a faptului că sindicatul dorește blocarea activității Primăriei Municipiului Timișoara, în detrimentul colegilor care încearcă să miște lucruri pentru timișoreni.
Concursul a fost organizat cu acordul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.

Este foarte clar că trebuie să continuãm reforma pe care am început-o, chiar cu riscul de a deranja în continuare anumite interese. Încrengături care mulți ani au transformat aceastã administrație într-un sistem toxic, unde concursurile se dădeau de formã pentru a fi angajate diverse pile și relații. Toate aceste lucruri sunt, însă, pe masa organelor de anchetă, iar timpul va arăta cine are dreptate”, a transmis primarul Dominic Fritz.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*