Politic

Doi membri ai APP Timiș, demiși din funcții

Doi membri ai APP Timiș, demiși din funcții

Președintele Alianței Pentru Patrie Timiș (APP) începe anul în forță cu demiterea a doi membri ai organizației. Este vorba despre Narcis Bobic care va fi schimbat din funcția de vicepreședinte al APP Timiș și de Vanina Adam, președintele OFAPP Timiș, responsabilă și de biroul de comunicare al APP Timiș.

Motivul ar fi lipsa de comunicare cu președintele APP Timis, Costi Bleja, dar și neprofesionalismul acestora, susține liderul APP Timiș. “Am pornit cu toată încrederea în acest proiect și atâta timp cât voi ocupa această poziție în APP TIMIȘ nu am să tolerez nici un derapaj al vreunui membru! Cu jocurile pe la spate și plimbatul de strategii toxice să le organizeze acolo unde le-au mai făcut”, a precizat Costi Bleja, liderul APP Timiș.

Narcis Bobic a fost consilier județean PSD, dar a avut un “stagiu de pregătire” și la Pro România până să se înscrie în partidul lui Liviu Dragnea. Vanina Adam a fost pe lista de candidați a Pro România pentru Consiliul Județean, la alegerile din 2020.


2 Comentarii

  1. Nicolae Florin Tașcă

    Sunt membru în APP TIMIȘOARA , dar vreau sa va spun ca nu știu nici azi în momentul de fata calendarul de lucru nu îl cunosc.
    Noroc cu domnul președinte Costi Bleja ca este comunicativ! Alfel eram undeva prin luna .

  2. Brustureanu

    Trașcă Florin , mor cu tine de râs 🤣🤣🤣, nu știu ce ai cu programul asta dar m ai terminat cu el, acum lucrează domnul Președinte la el și îl vom știi cat de repede!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*