Eveniment

Bătrân bătut și tâlhărit în propria casă de trei indivizi

Bătrân bătut și tâlhărit în propria casă de trei indivizi
Adora Beauty

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări față de 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 51 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 30/31 decembrie 2021, 5 persoane necunoscute, cu fețele acoperite, au pătruns fără drept în locuința unui bărbat, în vârstă de 77 de ani, din Brestovăț, l-au agresat fizic și l-au legat de mâini și picioare, după care au sustras 28.600 de lei, două motofierăstraie și 40 de kg de produse alimentare.

La data de 31 decembrie 2021, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, politiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Timiș au identificat 2 dintre bărbații bănuiți de comiterea faptei, despre care existau informații că urmeaza să părăsească țara, fapt pentru care a fost organizată o acțiune de depistarea a acestora, iar, concomitent cu această activitate, au fost efectuate 3 percheziții domiciliare.

La data de 1 ianuarie 2022, în urma activităților desfășurate, au fost depistați în Timișoara doi bărbați, în vârstă de 31 și 32 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost depistate și recuperate două motofierestraie, o parte din produsele alimentare și 3.600 de lei.

În urma audierilor, aceștia au fost retinuți și introduși în arestul IPJ Timis, iar, la data de 2 ianuarie 2022, magistrații au dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

De asemenea, au fost extinse cercetările și cu privire la cele trei persoane rămase nedepistate, iar, la data de 4 ianuarie 2022, polițiștii au reușit depistarea acestora, în Timișoara.

Cei trei bărbați, de 22, 42 și 51 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore și urmează să fie introduși în arestul IPJ Timiș, iar, în cursul zilei de mâine, vor fi prezentați magistraților, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*