Administrație

Proiecte depuse de autoritățile din Sânnicolau Mare prin Programul Anghel Saligny | VIDEO

Proiecte depuse de autoritățile din Sânnicolau Mare prin Programul Anghel Saligny | VIDEO
Adora Beauty

Mai multe proiecte au fost depuse de autoritățile din orașul Sânnicolau Mare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

Potrivit primarului Dănuț Groza este vorba despre proiecte care vizează infrastructura rutieră, apă-canalizare, lucrări de investiții la două poduri, reabilitarea sălii de spectacole, dar și construcția unei săli pentru a găzdui ședințele de consiliu local.

Sunt în curs lucrările la Baza Sportivă, proiect finanțat de Compania Națională de Investiții, la solicitarea Primăriei Sânnicolau Mare. La finalul lucrărilor, Baza Sportivă va cuprinde un teren de fotbal, un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis și o clădire pentru vestiare. Vor fi amenajate spații verzi, alei pietonale și o parcare.

Ne-am înscris în programul Anghel Saligny, suntem printre primele primării din țară. Avem câteva solicitări pentru investiții la nivel de oraș: reabilitarea a două poduri, extindere de canalizare. Mai avem două străzi care vor fi asfaltate, chiar la marginea orașului. Ne punem speranța să obținem aceste finanțări.

Mai așteptăm în anul 2022 să obținem aprobare pentru reabilitarea sălii de spectacole. Un proiect după care umblăm de ani de zile la Ministerul Dezvoltării. Sunt mari speranțe ca el să ajungă să fie semnat și obținută finanțarea.

Un proiect important pentru noi, reabilitarea sălii de spectacole, construcția unei săli pentru a muta ședințele de consiliu local din Castel către primărie. Că am pomenit de Castel, ne așteptăm că în 2022 să reușim cu proprietarii care ne-au retrocedat o parte din el să-i desplătim astfel încât castelul să treacă în proprietate publică”, susține primarul orașului Sânnicolau Mare, Dănuț Groza.

Anghel Saligny este un program de investiții pentru autoritățile locale, beneficiare fiind primăriile. Finanțarea programului se asigură de la bugetul de stat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*